تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - پای سیب
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




مواد لازم داخل پای:

 سیب درختی.......................... 2 عدد
كیوی ..................................1 عدد
شكر.................................... 2 قاشق غذاخوری
زعفران................................ یك سوم قاشق چایخوری
وانیل................................... یك سوم قاشق چایخوری
دارچین................................. نصف قاشق چایخوری
گلاب...................................4  قاشق غذاخوری
نشاسته................................. 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع............................ 3 قاشق غذاخوری
آب......................................نصف پیمانه
پودر قند...............................100 گرم

طرز تهیه مواد داخل پای سیب:

سیب و كیوی را پوست گرفته و رنده می كنیم. نشاسته را در آب سرد حل می كنیم و همراه با سیب و كیوی رنده شده حدود 10 دقیقه می پزیم تا آب آن كاملا تبخیر شود. سپس دارچین، وانیل، شكر، زعفران حل شده، گلاب و روغن مایع را به آن اضافه می كنیم و كمی در روغن تفت می دهیم. مواد را از روی حرارت بر می داریم تا خنك شود و بتوانیم برای داخل خمیر پای از آن استفاده كنیم.


مواد لازم جهت تهیه خمیر پای:
ماست نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد سفید گندم 2/5 پیمانه
پودر خمیر ترش نصف قاشق چایخوری
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
شكر 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر پای:

ابتدا برای درست كردن خمیر، آرد سفید را خوب الك می كنیم. بعد كمی از آرد را با ماست و كمی روغن مایع مخلوط می كنیم و با دستمان ورز می دهیم. به تدریج آرد سفید را اضافه نموده و طوری ورز می دهیم كه خمیر به دستمان نچسبد و همچنان نرم و لطیف باشد.

پودر خمیر ترش را با كمی آب گرم و شكر مخلوط می كنیم و می گذاریم حدود 15-10 دقیقه بماند تا عمل بیاید و پُف كند( ترجیحا جای گرم باشد).
بعد از عمل آمدن خمیرترش، كمی نمك به آن اضافه می كنیم و با هم مخلوط می كنیم و سپس به خمیر اضافه می كنیم. حدود 20 دقیقه خمیر را ورز می دهیم تا كاملا نرم شود و خوب عمل بیاید.
سپس خمیر را در یك نایلون پیچیده و حدود چند ساعت در یخچال می گذاریم.
بر روی تخته یا سینی كه آرد پاشیده ایم، خمیر را پهن نموده و با وردنه باز می كنیم تا صاف و نازك شود. سپس با دهانه استكان گرد قالب می زنیم. بعد از موادی كه( در بالا) درست كرده ایم، كمی داخل خمیر می ریزیم روی آن را می بندیم با قالب مورد نظر شكل می دهیم
از قبل روغن را در ظرفی كوچك گرم می كنیم. بعد دو طرف پای سیب ها را در روغن سرخ نموده و داخل توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بعد از خنك شدن شیرینی ها، كمی پودر قند بر روی آنها می پاشیم. در صورت تمایل می توانید از پودر پسته نیز استفاده كنید و بعد سرو كنید.
نکته : این مدل  اصلی پای سیب بود ولی همانطوری که در عکس می بینید من اینجوری به صورت کیک درستش کردم. اول خمیر را پهن کرده در ظرفی که کمی گود باشد یعنی لبه دار باشد. بعد مواد داخل پای را در آن ریخته و رویش را با خمیر دیگری می پوشانید و برای زیبا شدنش روی آن را با نوارهایی از خمیر طرح بندی می کنیم. و به مدت 45 دقیقه داخلی فر که از پیش با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم شده قرار می دهیم.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 13 مهر 1389 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
دوشنبه 28 فروردین 1396 11:11 ق.ظ
When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time
a comment is added I get several e-mails with the same comment.

Is there any way you can remove people from that service?

Cheers!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر