تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - نان بروسکتا
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




بروسکتا، نوعی پیش غذاست که ریشه آن به ایتالیای مرکزی برمی گردد و شامل نان گریل شده است که روی آن را سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل می ریزند. در بعضی موارد هم روی آن پنیر یا گوشت چرخ کرده و ... هم دیده می شود.
این دستور رو من از مجله آشپزی ساناز و سانیا برداشتم و دیشب درست کردم.


مواد لازم:
نان بربری......................................... نصف نان
سیر ( نصف شده و ریز خرد شده )............ به میزان لازم ( 3 تا 4 حبه بزرگ)
نمک.............................................. به میزان لازم
گوجه فرنگی ................................... 2 عدد خرد شده
روغن زیتون .................................... به میزان لازم
ریحان و جعفری ................................ کمی

طرز تهیه :
نان بربری را در اندازه های پنج سانتی برش داده و در طبقه بالای فری که از قبل به مدت 15 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید تا تست شود.
سپس از فر بیرون آورده ، سیر را از سمتی که برش دادید بر روی نان بکشید. در صورت تمایل می توانید سیرهای ریز خرد کرده را روی نان پاشیده ، بعد مقداری نمک و سپس گوجه فرنگی ها را بر روی نان می گذاریم.
سپس در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن ها را مقداری روغن زیتون ریخته و باز کمی نمک بپاشید و ریحان و جعفری را که ریز خرد کرده اید روی گوجه ها قرار داده و باز به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر بگذارید.
پیش غذای خوبی بود. مثل نان سیر بود. من خوشم اومد ولی همسرم نه !





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 13 مهر 1389 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
دوشنبه 27 شهریور 1396 10:19 ب.ظ
It's an amazing piece of writing in support of all the
online people; they will take advantage from it I am sure.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر