تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - پیتزا مارگاریتا
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




خمیر پیتزا

نمک                            1/2 قاشق چایخوری

پودر خمیر ترش             1/2 قاشق چایخوری

روغن مایع یا زیتون         1/2 پیمانه

آب ولرم                       1/2 پیمانه

بیکینگ پودر                 1 قاشق چایخوری

آرد                               3 پیمانه

پنیر گودا                       125

شیر                               1/2 پیمانه

طرز تهیه :

نمک و پودر خمیرترش را به آب ولرم اضافه کرده و مایه را با قاشق چوبی بهم بزنید تا خمیر ترش و نمک در آب حل شوند. سپس به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار دهید . بعد روغن زیتون ، شیر و بیکینگ پودر را به آن بیافزایید. آرد را نیز به تدریج اضافه کنید و سپس ورز دهید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در کاسه ای مناسب بگذارید و روی آن را با دستمالی تمیز به مدت یک ساعت بپوشانید. سپس پنیر گودای رنده شده را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا پنیر کاملاً با خمیر مخلوط شود. پس از این عمل ، خمیر آماده استفاده است.

مواد لازم برای 2 نفر

خمیر پیتزا                      به میزانی که در بالا گفته شد

روغن زیتون                   2 قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی            1/3 پیمانه

پنیر موزارلا                    200 گرم

گوجه فرنگی                 2 عدد

پنیر پارمسان                   2 قاشق سوپخوری ( رنده شده )

ریحان و جعفری             8 شاخه

فلفل سیاه                          به میزان لازم

طرز تهیه :

ته دو قالب گرد به قطر 27 سانتی متر را چرب و خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.خمیرها را کف قالب ها پهن کنید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. روی هر خمیر کمی روغن زیتون بمالید و سپس روی آن سس گوجه فرنگی بریزید. گوجه فرنگی خرد شده را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. در ظرف را به مدت دو دقیقه ببندید.سپس برش های موزارلا و گوجه فرنگی ها را روی پیتزا بچینید. برگ های ریحان را روی آن بریزید. سپس پنیر پارمسان و بعد فلفل را بیافزایید . بگذارید پیتزا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد و به رنگ طلایی درآید.

سس پیتزا :

رب گوجه فرنگی           2/1 پیمانه

روغن مایع         2 قاشق سوپخوری

شکر                 1 قاشق سوپخوری

سرکه                2 قاشق سوپخوری

آب                   1/3 پیمانه

دارچین              4/1 قاشق چایخوری

آویشن               1 قاشق چایخوری

هل                    4/1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل          به میزان لازم

طرز تهیه :

رب گوجه فرنگی را با روغن تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود . سپس شکر، سرکه، آب ، دارچین، آویشن ، هل و کمی نمک و فلفل را به آن بیافزایید . حرارت گاز را کم کرده تا سس جا بیفتد و آب آن تبخیر شود. سپس از روی حرارت بردارید.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 13 مهر 1389 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
سه شنبه 28 شهریور 1396 02:46 ق.ظ
Do you have a spam problem on this site; I also am
a blogger, and I was curious about your situation; many of us have created some nice
practices and we are looking to exchange strategies with others,
why not shoot me an e-mail if interested.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر