تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - پنکیک قارچ
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ...........300 گرم
سس گوجه فرنگی........... 3 قاشق غذاخوری
روغن..........................3 قاشق غذاخوری
جوش شیرین................. یک قاشق چایخوری
شیر............................ یک لیوان
تخم مرغ....................... 3 عدد
پیاز............................. یک عدد درشت
قارچ............................ 200 گرم
فلفل دلمه ای .................. یک عدد
آرد.............................. 125 گرم
نمک، فلفل ، آویشن.......... به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز را سرخ کرده ، گوشت را به آن اضافه و تفت می دهیم ، سپس فلفل دلمه ای را به آن افزوده و قارچ ها را که به شکل ورقه ورقه بریده ایم به آن اضافه کرده و با کمی آبلیمو، نمک، فلفل ، سس گوجه فرنگی و آویشن تفت می دهیم.
شیر ، تخم مرغ، آرد ، نمک، جوش شیرین را با هم مخلوط کرده ، خوب به هم می زنیم تا مایع یکدستی به عمل آید. اگر نتوانستید گلوله های آرد را به خوبی باز کنید آن را از یک صافی کنید.
کف ماهیتابه را با کمی روغن چرب کرده و مقداری از مایع را با ملاقه درون ماهیتابه می ریزیم تا لایه نازکی از خمیر ایجاد شود. شعله گاز را بسیار ملایم کرده و صبر می کنیم یک طرف خمیر خودش را بگیرد سپس به آرامی آن را برگردانده و زمانی که طرف دیگر خمیر طلایی شد آن را از روی گاز برمی داریم. فقط باید مواظب بود که در حین این عملیات خمیر پاره نشود و یا نشکند.
حالا مواد بالا را که درست کرده بودیم و کمی خنک شده را روی نان های گردمان ریخته و رویش را کمی پنیر پیتزا می ریزیم و با دست نان ها را به صورت رولت در می آوریم. کرپ ها را درون ظرف پیرکسی ریخته و در داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه و یا داخل مایکروفر از سیستم گریل به مدت 8 دقیقه استفاده می کنیم. زمانی که احساس کردید پنیر پیتزا کمی طلایی شد ، برای سرو کردن آماده است. نوش جان کنید.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 13 مهر 1389 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
شنبه 1 مهر 1396 07:04 ب.ظ
Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but
after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr...

well I'm not writing all that over again. Anyway, just wanted to
say wonderful blog!
پنجشنبه 1 تیر 1396 11:56 ب.ظ
Precisely what I was searching for, appreciate it for putting up.
جمعه 22 اردیبهشت 1396 07:15 ق.ظ
Thank you for the good writeup. It if truth be
told was once a entertainment account it. Glance complex to more
introduced agreeable from you! However, how could we be in contact?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر