تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - خورشت با مواد مرغ شکم پر
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




مواد لازم :
مرغ ..................... به میزان لازم (تکه های کوچک)
سبزی مرغ شکم پر... یک بسته (300 گرم)
پیاز........................ 2 عدد متوسط
آلو بخارا.................. 7 تا 10 عدد
زرشک................... نصف پیمانه
سیر........................ 10 عدد
گردو....................... یک پیمانه خرد شده
رب انار................... نصف پیمانه
سس انار.................. نصف پیمانه

طرز تهیه :
ابتدا مرغ ها را با کمی پیاز، سیر و برگ بو در ظرفی جدا می پزیم. البته نیم پز می کنیم. در ظرف دیگری پیازها را سرخ کرده ، طلایی که شد سبزی را به آن اضافه می کنیم و خوب سرخ می کنیم. سپس سیر ها را از وسط نصف کرده به آن افزوده و گردوها را به آن اضافه می کنیم. اندازه گردوها باید طوری باشد که نه آنقدر درشت باشد که در حین میل کردن آن را نصف کنیم و نه آنقدر کوچک که در غذا آب شود. همه را با هم تفت کوتاهی می دهیم و می گذاریم با مقداری آب بپزد. پس از حدود 45 دقیقه که پخت ، مرغ های نیم پز شده را به آن اضافه می کنیم و رب انار و سس انار را به آن می افزاییم. آلوها را در کمی روغن تفت داده و به موادمان اضافه می کنیم. نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه می گذاریم تا خوب بپزد. در پایان ، قبل از سرو غذا زرشک ها را نیز به خورشت اضافه کرده و پس از 5 دقیقه غذا آماده سرو می باشد.





نوع مطلب :
برچسب ها : خورشت،
لینک های مرتبط :


سه شنبه 13 مهر 1389 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
جمعه 24 شهریور 1396 05:52 ق.ظ
I really like reading a post that can make people think. Also, thank you for allowing me to comment!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر