تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - دلمه بادمجان،گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




مواد لازم:

گوشت چرخ کرده .........دویست و پنجاه گرم 

 برنج ...........................یك و نیم لیوان    

لپه ..............................1 لیوان    

سبزی معطر (جعفری،مرزه،تره،شبید و كمی ریحان)....... یك پیمانه   

رب ..........................2 قاشق   

نمك،فلفل و ادویه ...........به میزان لازم   

پیاز داغ ...........................3 تا 5  قاشق

زرشک........................... نصف پیمانه

فلفل دلمه ای،گوجه فرنگی و بادمجان دلمه ای ..... به تعداد لازم

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز تف می دهیم. نمك،فلفل و ادویه زده ،با یك و نیم لیوان آب می گذاریم تا گوشت بپزد. بعد لپه را كه قبلا” پخته ایم به گوشت اضافه می كنیم. سبزی را هم اضافه كرده در صورت دلخواه كمی فلفل دلمه ای به مواد گوشتی اضافه می كنیم. در آخر برنج و چاشنی را اضافه كرده ، رب گوجه فرنگی را با كمی آب حل نموده روی مواد گوشتی می ریزیم، كمی بهم می زنیم تا مخلوط شود . مواد گوشتی را كنار گذاشته كمی زرشك به آن می افزاییم.

داخل فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و بادمجان ها را خالی کرده و از مواد داخل آن می ریزیم. سپس رب را کمی تفت داده با کمی پیاز داغ مخلوط کرده و دلمه ها را در آن ریخته و می گذاریم به مدت 1 ساعت بپزد.

نکته : در صورت نداشتن بادمجان دلمه ای از بادمجان معمولی هم می توان استفاده کرد.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 13 مهر 1389 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
دوشنبه 27 شهریور 1396 09:24 ب.ظ
Its such as you learn my mind! You seem to understand so much approximately this, such as you wrote the book in it or something.
I feel that you simply could do with some p.c. to drive the message home a bit,
but other than that, this is great blog. A great
read. I'll certainly be back.
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 08:22 ق.ظ
This article will assist the internet users for
building up new website or even a weblog from start to end.
سه شنبه 29 فروردین 1396 12:13 ق.ظ
I read this article fully regarding the difference of hottest and earlier technologies, it's
remarkable article.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر