تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - دسر گلدانی
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




بالاخره تصمیم گرفتم دوباره برگردم.

امیدوارم مطالبی که اینجا می نویسم به دردتون بخوره.

این اولین پست رو میخوام اختصاص بدم به دسر گلدونی که برای تولد پسرم درست کردم. البته  اون موقع دوربینمون از دستم افتاده بود و لنزش آسیب دیده بود.برای همین با دوربین یکی از دوستام عکس گرفتم که کیفیت جالبی نداره. ولی همه خوششون اومده بود. امیدوارم شما هم برای مهمانی هاتون درست کنید و لذت ببرید.

* نکته: من توی این گلدونا تیرامیسو درست کنم.

طرز تهیه:

بیسکویت انگشتی                               1 بسته

کرم تیرامیسو                                       2 بسته

بیسکویت پتی بور(کاکائویی)                 1 بسته

کاکائو                                                   به میزان لازم

کاکائو سنگ ریزه ای                             به میزان لازم

گل طبیعی یا مصنوعی                       چند شاخه

نی نوشابه                                         به تعداد لازم

گلدان های کوچک                               به تعداد لازم

شیر (برای تهیه کرم )                         2 لیوان          

مواد لازم برای تهیه شربت:

پودر قهوه                                         1 لیوان

آب                                                   نصف لیوان

شکر                                             4/1 لیوان

طرز تهیه:

ابتدا کرم های تیرامیسو را که پودر آن به صورت آماده در مغازه ها موجود می باشد طبق دستور پشت آن تهیه می کنیم.

سپس برای تهیه شربت، قهوه و آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید. این شربت نباید زیاد شیرین باشد بلکه باید بیشتر طعم قهوه آن به تلخی بزند.

بعد ته گلدان ها را با بیسکویت های انگشتی (lady finger ) چیده،بعد یک نی نوشابه را در وسط آن می گذاریم. سپس با برس مخصوص،بیسکویت ها را به شربت آغشته کرده بعد از کرمی که قبلاً آماده کرده ایم روی آن می ریزیم.

بعد به همین ترتیب گلدان را پر می کنیم. در این جا باید نی نوشابه را قیچی کرده و ساقه گلی را که آماده کرده ایم در نی نوشابه قرار دهیم.

سپس روی گلدان را با بیسکویت های پتی بور قهوه ای که قبلاً خوب آن را پودر کرده ایم می پوشانیم، بعد کاکائو ها را خرد کرده یا رنده می کنیم و روی بیسکویت ها می ریزیم. در پایان کاکائوهای به شکل سنگ ریزه را روی آن می چینیم.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 17 خرداد 1391 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
سه شنبه 17 مرداد 1396 06:25 ب.ظ
Hello there! This post could not be written any better!
Reading through this post reminds me of my good old room mate!
He always kept talking about this. I will forward this write-up to him.
Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!
سه شنبه 17 مرداد 1396 01:38 ق.ظ
What's up, I want to subscribe for this blog to get newest updates,
therefore where can i do it please help out.
شنبه 7 مرداد 1396 07:43 ب.ظ
It's an remarkable piece of writing in favor of
all the internet people; they will get advantage from it I am sure.
شنبه 20 آبان 1391 07:27 ب.ظ
خیلی دوست دارم خودم یه بار درست کنم. اما به نظرم خیلی پردردسره.
چه برسه که برای مهمونی هم درست کنی
بازم عکس نصفه باز میشه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر