تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - سس تارتار
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




سس تارتار یکی از بهترین و معمولی ترین سس هایی است که بیشتر برای غذاهای دریایی یا غذاهایی مثل بنیه ها مورد استفاده قرار می گیرد. ولی من به شخصه از این سس در انواع و اقسام سالادها هم استفاده می کنم . بخصوص سالاد ماکارانی که خیلی خوشمزه میشه .
* نکته : مواد اصلی سس را با ستاره مشخص می کنم . موادی که ستاره دار نیستند را من به سلیقه خودم اضافه کردم و نتیجه مطلوب ترین گرفتم.

مواد لازم:
تخم مرغ پخته *............................. 1 عدد
سیر* ......................................... 2 تا 3 حبه
خیارشور کوچک*......................... 1 تا 2 عدد
پیازچه خرد شده *......................... 2 قاشق غذاخوری
پیاز........................................... 1 عدد کوچک
قارچ.......................................... 1 تا 2 عدد (بستگی به اندازه قارچ دارد)
لبو خرد شده ................................ 1 قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز خرد شده................ 1 قاشق غذاخوری
هویج خرد شده ................... 1 قاشق غذاخوری
شکر................................ به میزان لازم (2 تا 3 قاشق غذاخوری)
سرکه .............................. به میزان لازم ( اندازه ای که سس شل نشود)
سس مایونز....................... 1 تا 2 لیوان ( بستگی به ذائقه دارد)

طرز تهیه :
تمام مواد را ساطوری کرده به طوری که سعی شود زیر دندان احساس نشود. ( می توانید در غذاساز ریخته و خرد کنید) سپس سس را به مواد اضافه کرده ، شکر و سرکه را نیز افزوده و به مدت نیم تا 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مزه مواد خوب به خرد هم برود.

این سس رو وقتی درست می کنم خیلی ها از مزه اش تعریف می کنند. البته من سیرش رو زیاد می کنم یه کم تند میشه . خوردنش دیگه کار هرکسی نیست. ولی این مقداری که نوشتم مناسبه .
نوش جان کنید.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 13 مهر 1389 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
دوشنبه 5 تیر 1396 01:35 ق.ظ
You could certainly see your expertise within the work you write.
The sector hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how
they believe. All the time go after your heart.
جمعه 29 اردیبهشت 1396 11:11 ب.ظ
Your way of explaining everything in this post is genuinely pleasant, every one be capable of
simply understand it, Thanks a lot.
دوشنبه 28 فروردین 1396 05:37 ق.ظ
Howdy! This post could not be written much better! Reading through
this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about
this. I most certainly will forward this information to him.

Pretty sure he'll have a very good read. Thank you for sharing!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر