تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - مرغ شکم پر
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




مواد لازم:

مرغ .....................یك عدد

پیاز.....................3 عددبزرگ

هویج ..................3 عدد متوسط

كشمش پلویی...........یك پیمانه

زرشک ................ یک پیمانه

گردو ....................یك پیمانه

آلو بخارا...............10 عدد

رب انار .............   3 تا 4  قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی  ....3 قاشق غذاخوری

كره .......................150گرم

زعفران...................یك قاشق چایخوری

ادویه كاری و زدچوبه .........هر كدام یك قاشق مرباخوری

نمك و پودر فلفل ................به میزان دلخواه

طرز تهیه :


1 - ابتدا مرغ را شسسته و خوب خشك میكنیم سپس به آن نمك زده و كنار میگذاریم تا مواد درون مرغ را آماده كنیم.

2 - برای تهیه مواد درون مرغ ابتدا پیاز خرد شده را خوب درون روغن سرخ میكنیم پس از سرخ شدن ادویه و زدچوبه و فلفل و نمك رااضافه كرده سپس كشمش پاك شده و شسته شده به همراه آلو و گردو به پیازهای سرخ شده اضافه كرده و كمی تفت میدهیم و در پایان زرشک و رب انار را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و با این مواد درون شكم مرغ را پر كرده و مرغ را درون ظرف نچسب تقریباٌ گود با دیواره ارتفاع 5 سانت قرار داده.

3 - رب گوجه را کمی تفت داده و به همراه زغفران و مقداری نمك در2 لیوان آب حل كرده و روی مرغ اضافه كرده و هویج ها رانیز حلقه حلقه كرده و درون مایه رب گوجه افزوده و در آخر تكه های كره را با مقداری زعفران روی مرغ قرار داده تا با حرارت فر ذوب شود تا هم مرغ و هم سس آن طعم كره بگیرد سپس مرغ را درون فر با حرارت بالا قرار داده و مرتب هر چند دقیقه یكبار از مواد سس را با قاشق برداشته و روی مرغ ریخته تا مرغ مزه بهتری بگیرد. لازم بذكر است برای پخت سریع مرغ میتوان آنرا بچرخانید یا در آخر شعله بالا را روشن كنید و در این صورت مواظب باشید مرغ نسوزد .

نکته : انتهای مرغ را با خلال دندان بسته تا مواد درون آن حین برگرداندن مرغ جهت پخت بهتر خارج نشود. پاهای مرغ را نیز به هم ببندید .برای اینكه از پخت مرغ اطمینان حاصل كنید میتوانید با فرو بردن چاقو نوك تیز درون مرغ از پخت آن مطمئن شوید.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 13 مهر 1389 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
چهارشنبه 7 تیر 1396 07:44 ب.ظ
We're a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
Your web site provided us with valuable information to work on. You've performed a formidable process and our entire group can be thankful to you.
یکشنبه 31 اردیبهشت 1396 04:37 ق.ظ
Unquestionably believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing to be aware of.
I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries
that they just don't know about. You managed to
hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people could take a
signal. Will probably be back to get more.
Thanks
سه شنبه 19 اردیبهشت 1396 01:22 ب.ظ
Hi there i am kavin, its my first time to commenting anyplace,
when i read this paragraph i thought i could also make
comment due to this brilliant article.
دوشنبه 28 فروردین 1396 01:37 ق.ظ
Hey this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually
code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to
get advice from someone with experience. Any help would be
greatly appreciated!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر