تبلیغات
آشپزخونه سی سی جون - مطالب مرداد 1390
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : سپیده الهامی
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
آشپزخونه سی سی جون




مواد لازم:

مرغ ...........................4 تکه

نمک و فلفل ..............به میزان لازم

روغن مایع.................به میزان لازم

آب پرتقال................ 4 لیوان

زعفران..................... 1 قاشق سوپ خوری

خلال پرتقال ........... 3 پیمانه

شکر.........................4/1 پیمانه

زنجبیل..................... 1 قاشق چای خوری

آب لیمو ترش......... 2 قاشق سوپ خوری

 




طرز تهیه


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


یکشنبه 30 مرداد 1390 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()
چند روز پیش به مطلبی توی همشهری آنلاین برخورد کردم که طرز تبدیل تخم مرغ پخته به شکل قلب رو آموزش می داد.
دیدم جالبه ، گفتم بزارمش توی وبلاگ بلکه به دردتون بخوره.

برای تبدیل تخم‌مرغ پخته به شکل قلب مراحل زیر را دنبال کنید:

در مرحله اول:

به دو عدد کش، یک عدد سیخ چوبی و تکه‌ای کاغذ نیاز داریم.

در مرحله دوم:

تخم‌مرغ را روی کاغذ قرار داده و سیخ چوبی را روی طول تخم‌مرغ قرار داده و کمی فشار دهید.

در مرحله سوم:

دو طرف سیخ چوبی را با کش محکم کرده و چند دقیقه صبر کنید.

در مرحله چهارم:

با برداشتن سیخ چوبی و کش،‌ تخم‌مرغ پخته شده به صورت شکل شماره 4 در‌می‌آید.

در مرحله پنجم:‌

تخم‌مرغ را مطابق عکس از دو طرف به سمت داخل فشار دهید.

در مرحله ششم:

تخم‌مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، که به شکل قلب درخواهد آمد.

*تخم‌مرغ‌ قلبی شکل را می‌توانید با اشکال مختلفی از گوجه و خیارشور تزیین کرده و میل کنید.






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


دوشنبه 24 مرداد 1390 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()

مواد لازم:


پاستا .................... یک بسته
روغن..................... به میزان لازم
سینه مرغ............... 300 گرم پخته و خرد شده
جعفری.................. کمی (برای تزیین)
نمک و فلفل ............ به میزان لازم

طرز تهیه:
در یک ظرف آب بریزید و بگذارید تا جوش بیاید ،سپس پاستا را اضافه کنید.
روغن را در ماهی تابه بریزید و مرغ را در آن کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا کمی طعم بگیرند. پاستا که پخت آن را آبکش کرده و در ظرف دیگری آن را گرم کنید و سپس مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آن اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو:

کره ....................4/1 پیمانه
خامه .................. یک پیمانه
سیر.................... یک حبه خرد شده
پنیر پارمزان رنده شده....... 1 و نیم پیمانه
جعفری تازه ................. 4/1 پیمانه ( خرد شده)

طرز تهیه:

کره را در تابه متوسط با حرارت ملایم آب کنید تا کره نسوزد. خامه را به کره اضافه کرده و بگذارید برای 5 دقیقه با هم مخلوط شوند . جعفری، سیر و پنیر را اضافه کرده و مخلوط را سریع هم بزنید و از روی حرارت بردارید.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 12 مرداد 1390 :: نویسنده : سپیده الهامی
نظرات ()